سفارش تبلیغ
صبا ویژن

درکنفرانس مطبوعاتی رئیس جمهور اجازه طرح سوال به این رسانه داده نشده است.


سوالی که نگذاشتند از احمدی نژاد پرسیده شود

به گزارش جهان به نقل از رسالت اکنون جهت اطلاع رئیس‌جمهور محترم پرسش‌های روزنامه رسالت که قرار بود مطرح شود در پی می‌آید به این امید که آقای احمدی‌نژاد و یا مسئولان ذیربط پاسخی به آن بدهند.
سئوال اول:
اصل 98 قانون اساسی تفسیر اصول قانون اساسی را از وظایف شورای نگهبان می‌داند.
اصل 73 قانون اساسی شرح و تفسیر قانون عادی را در صلاحیت مجلس شورای اسلامی می‌داند.
چه طور است که دولت در اجرای ماده 53 قانون برنامه در خصوص ادغام وزارتخانه‌ها دچار مشکل در برداشت از قانون شده است؟ آیا جناب عالی به عنوان رئیس‌جمهور نمی‌خواهید به تفسیر مجلس و شورای نگهبان در خصوص اجرای ماده 53 و ادغام وزارتخانه‌ها عمل کنید؟
به لحاظ عقلی هم منطقی به نظر می‌رسد که ابتدا لایحه ادغام و شرح وظایف وزارتخانه جدید به مجلس داده شود سپس وزیر مربوط برای رای اعتماد معرفی شود و نهایتا وزیر مورد اعتماد مجلس بر اساس شرح وظایف موضوع ادغام را عملیاتی کند.
چرا جناب عالی قدم آخر را اول برداشتید و دو گام بعد را دچار اخلال کردید؟
سئوال دوم:
بر اساس جزء الف بند 12 قانون بودجه سال 90 قیمت نفت خام تحویلی به پالایشگاه‌ها در داخل باید 95 درصد فوب خلیج‌فارس باشد.
از آغاز هدفمند کردن یارانه‌ها تاکنون مطلع شدیم بین شرکت ملی نفت و پالایشگاه‌ها به عنوان تحویل دهنده نفت خام و تحویل گیرنده نفت خام حتی یک ریال هم مبادله نشده است. سئوال مهم این است که اگر این وجه به عنوان کف منابع حاصل از هدفمند کردن یارانه‌ها حاصل نشده است، پس دولت پرداخت‌های نقدی خود را به مردم از چه منبعی انجام می‌دهد؟
در مورد گاز خام هم همین وضعیت وجود دارد. پاسخ شما چیست؟


  
شبکه خبری الجزیره طی گزارشی به بررسی نقش شبکه های اجتماعی در توسعه نارضایتی ها در اروپا پرداخت. این شبکه در چرخشی ??? درجه ای مدعی شد که وبلاگ نویس ها می توانند دروغ هم بگویند.

به گزارش جهان  شبکه خبری الجزیره در گزارشی که اخیراً منتشر کرد، به بررسی نقش شبکه های اجتماعی اینترنتی همچون فیس بوک، توییتر و یوتیوب در توسعه نارضایتی در جوامع اروپایی و لایه های مختلف این جوامع پرداخت.

الجزیره که تا پیش از این در تمام گزارش های خود، سعی داشت نقش این شبکه ها و مطالب آنها را در وقوع خیزش های اخیر در کشورهای عربی و اسلامی پر رنگ جلوه دهد در تغییر موضعی آشکار مدعی شد که بلاگرها هم می توانند دروغ بگویند.

این رسانه منطقه ای در گزارش خود همچنین از تلاش مقامات اروپایی برای جلوگیری از ارتباط بیداری مردم اروپا و شبکه های اجتماعی نیز پرده بر می دارد.

در همین زمینه رئیس جمهور فرانسه نیز روز گذشته طی اظهاراتی، کنترل شدیدتر شبکه جهانی اینترنت را توسط دولت ها خواستار شد.

متن بخش هایی از گزارش الجزیره را در ادامه می خوانید:

رسانه های اجتماعی می توانند به عنوان یک سلاح در جهت توانمندسازی گروه های مهاجران مورد تبعیض واقع شده در اروپا استفاده شوند.

در واقع این رسانه ها به گونه ای می توانند ارتباطاتی را برای مخاطبان خود فراهم کنند و یا تسهیل بخشند.

این رسانه ها همچنین ارزان هستند و به سادگی در دست کسانی قرار می گیرند که قصد ایجاد ارتباط با یکدیگر را دارند.

یکی از مقامات در همین زمینه می گوید که هم اکنون مهاجران پیش از آنکه به اعلامیه متوسل شوند، از طریق همین شبکه ها، صحبت های خود را مطرح می کنند.

او همچنین به یک مثال در این زمینه اشاره و تصریح می کند که برخی مطالب منتشر شده در این شبکه ها در جهت حساس کردن جوامع اروپایی و به ویژه مسلمانان است.

این مقام همچنین در همین زمینه از تلاش های اروپا برای سالم سازی شبکه های اجتماعی در جهت کاهش احتمال خطر بروز نارضایتی ها خبر داد.

الجزیره در بخش دیگری از گزارش خود به نقل از یک مقام دیگر در زمینه فعالیت وبلاگنویسان نیز می گوید: بلاگرها می توانند دروغ بگویند و به کسی هم پاسخگو نیستند. شاید وبلاگ نویسی آزادی بیان باشد اما روزنامه نگاری نیست. چون به هر حال روزنامه نگارها باید پاسخگو باشند.

  
به تازگی گزارش‌های منتشر شده اهمیت این نکته را پررنگ‌تر کرده‌اند که وضع محدودیت سنی بر اینترنت، چقدر سخت است و هیچ راه مشخصی برای اطمینان یافتن از اینکه کودکان کم سن و سال‌تر، این سیستم را فریب ندهند یا درباره سنشان دروغ نگویند وجود ندارد.

به گزارش شیعه آنلاین به نقل از جهان، رئیس و پایه گذار فیسبوک، می‌گوید که می‌خواهد کاری کند که این سایت اجتماعی اجازه دهد کودکان زیر 13سال هم از آن استفاده کنند!

"مارک زاکربرگ"، رئیس و پایه گذار فیسبوک، می‌گوید که می‌خواهد کاری کند که این سایت اجتماعی اجازه دهد کودکان زیر 13سال هم از آن استفاده کنند! این در حالی است که در حال حاضر بنا بر قانون حفظ حریم خصوصی کودکان در اینترنت که در سال 1998در آمریکا وضع شده، محدودیت سنی کاربران اینترنتی، شامل کاربران این شبکه نیز می‌شود.

بنابراین گزارش، زاکربرگ تصمیم دارد در این مسیر مبارزه کند و این قانون را تغییر دهد. وی می‌گوید این مبارزه ارزشش را دارد "چرا که استفاده از این شبکه اجتماعی منافع آموزشی به همراه دارد و ما به مبارزه دست خواهیم زد!" زوکربرگ در توجیه کار خود می‌گوید: "فلسفه من این است که برای آموزش، باید از سن خیلی خیلی کم آغاز کرد."

زاکربرگ در حالی ادعای آموزش کودکان زیر 13سال در فیس‌بوک را مطرح می‌کند که این شبکه به محدوده‌ای برای جاسوسی سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا تبدیل شده است.

منتقدان زاکربرگ می‌گویند به دلیل نگرانی بابت خدشه‌دار شدن حریم خصوصی و خطراتی همچون زورگیری آنلاین، محدودیت سنی فعلی باید همچنان باقی بماند و سن مجاز استفاده از فیسبوک پایین‌تر نیاید.

یکی از سخنگوهای فیسبوک به بی‌بی‌سی گفت: "اگر مساله فقط همین باشد، فیسبوک ابزارهای مطمئن و دقیقی برای کنترل حریم خصوصی و امنیت، مبتنی بر سن کاربران فراهم خواهد کرد."

با این حال، به تازگی گزارش‌های منتشر شده اهمیت این نکته را پررنگ‌تر کرده‌اند که وضع محدودیت سنی بر اینترنت، چقدر سخت است و هیچ راه مشخصی برای اطمینان یافتن از اینکه کودکان کم سن و سال‌تر، این سیستم را فریب ندهند یا درباره سنشان دروغ نگویند وجود ندارد.

با وجود این، بر اساس برآورد گزارش مجله "کانزومر ریپورتز"، هفت و نیم میلیون عضو از 600میلیون عضو فیسبوک زیر 13سال دارند!

تحلیلگران بر این باورند که آنچه زاکربرگ مدعی آن است، تنها بهانه‌ای است برای جلب زودهنگام کودکان به فضایی که ضمن جاسوسی، به محملی برای انتقال پیام‌های برنامه‌ریزی شده مقامات آمریکایی تبدیل شده است.

  
   مدیر وبلاگ
خبر مایه
آمار وبلاگ

بازدید امروز :3
بازدید دیروز :8
کل بازدید : 83972
کل یاداشته ها : 53


طراحی پوسته توسط تیم پارسی بلاگ